Korte Nieuwstraat 47

Korte Nieuwstraat 47

3512NM, Utrecht

Woningomschrijving

Stel je voor, je woont in een sociale huurwoning die je eigenlijk niet goed meer past. De woning is te klein is geworden en ook qua inkomen past deze sociale huurwoning je eigenlijk niet meer. Een stapje maken in jouw wooncarriére en verhuizen naar een grotere woning is een droom die maar niet lukken wil. Lees je dit en herken je je eigen situatie…. ga er dan eens goed voor zitten.

Per direct beschikbaar, Korte Nieuwstraat 47 gelegen op de 3e en 4e verdieping, midden in het centrum van Utrecht.

Deze woning bieden wij aan met HuurVoorrang, doorstromers vanuit een sociale huurwoning krijgen voorrang bij toewijzing .

Indeling:
Ruime doorzon woonkamer met zonnig balkon (zuid/west) en een open keuken zonder apparatuur. De woning heeft drie slaapkamers, op de verdieping van de living bevindt zich de grootste slaapkamer (voorheen 2, nog zichtbaar op de plattegrond). Op de 4e verdieping een dakterras met de andere twee slaapkamers en de badkamer met douche. Er bevindt zich op deze verdieping een bergruimte die zo groot is als een extra kamer, er is hier geen daglicht. Op beide verdiepingen is een separaat toilet aanwezig. Vanaf het balkon van de woonkamer heb je zicht op de binnentuin en de aan de achterzijde gelegen monumentale winkel/grachtenpanden van de Oudegracht. Voor het beluisteren van de beiaard van de Dom hoef je je best niet te doen, want op loopafstand van jouw huis ligt het Domplein.

Overige informatie:
– Doorstromers vanuit een sociale huurwoning krijgen voorrang bij toewijzing (HuurVoorrang);
– Externe privé berging op de begane grond;
– In het complex is geen lift aanwezig;
– Exclusief € 3,69 servicekosten per maand;
– Woningdeling is niet toegestaan;
– Niet geschikt voor studenten;
– No expats;
– Geen borgstelling;
– Inkomenseis, minimaal € 46.395,- bruto SV Loon per jaar;
– Huurovereenkomst voor onbepaalde tijd met een minimum van één jaar;

Voor deze middenhuurwoning moet je bruto SV jaarinkomen minimaal € 46.395 en maximaal €58.764 (alleenstaand) of €69.458 (meerpersoonshuishouden) zijn, indien je inkomen hierboven ligt heeft het geen zin om te reageren. Doorstromers uit een sociale huurwoning krijgen voorrang bij toewijzing. Bij HuurVoorrang geldt geen inkomensplafond. Wij willen juist stimuleren dat mensen kunnen doorstromen naar een middenhuurwoning.

Op de website lees je meer over de toewijzingsprocedure en HuurVoorrang.

Belangrijk om te weten

– We kunnen je alleen uitnodigen voor een bezichtiging als je een Qii Huurpaspoort hebt.
– Heb je nog geen Qii Huurpaspoort, dan is dat geen probleem. Je maakt in minder dan tien minuten een profiel aan via onderstaande button ‘Reageren met Qii Huurpaspoort ‘.
– Heb je een partner waarmee je de woning gaat huren? Nodig hem of haar dan via het Qii Huurpaspoort uit om ook een Qii Huurpaspoort aan te maken. Alleen dan is het mogelijk jullie verzamelinkomen mee te nemen in de beoordeling.
– Heb je vragen over het Qii Huurpaspoort of het aanmaken hiervan? Neem dan contact op met:

Reageren met Qii/Huurpaspoort Qii Help & Service

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten