Prof. Jan Bronnerlaan 306

Prof. Jan Bronnerlaan 306

3541AL, Utrecht

Woningomschrijving

In Leidsche Rijn gelegen 4-kamer maisonnette met drie slaapkamers en een privé parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.

Indeling:
Begane grond
Entree, hal met meterkast, toilet, trap/bergkast en een directe doorgang (achter uitgang) naar de parkeergarage. Vanuit de hal kom je in de woonkeuken voorzien van een moderne splinternieuwe keuken met koel-/vriescombinatie, elektrische kookplaat, vaatwasser, inbouwoven en recirculatiekap. Naast de woonkeuken bevindt zich de trap naar de verdieping, hierboven aangekomen is de woonkamer direct links gelegen met een vide gesitueerd boven de woonkeuken.

Verdieping:
De woonkamer is door de vide en de zeer grote raampartijen vanaf de begane grond tot aan het plafond van de verdieping, een mooie open en lichte ruimte. Op de verdieping vindt je verder drie ruime slaapkamers, één gelegen aan de straatzijde met uitzicht op de speeltuin en twee aan de achterzijde waarvan één met toegang tot het balkon. Het balkon is ook bereikbaar vanaf de overloop. Badkamer met douche, wastafel en 2e toilet en separaat een vaste kast met hierin de MV en wasmachineaansluiting.

Overige informatie:
– Doorstromers vanuit een sociale huurwoning krijgen voorrang bij toewijzing (HuurVoorrang)
– Exclusief 17,20 servicekosten per maand
– Woningdeling is niet toegestaan
– Geen borgstelling toegestaan
– Geen expats en studenten
– Per direct beschikbaar
– Minimaal benodigd inkomen € 45.180,- bruto SV-loon per jaar
– Huurovereenkomst voor onbepaalde tijd met een minimum van 1 jaar.

Deze middenhuurwoning wijzen wij uitsluitend toe aan een gezin met kinderen dat een zelfstandige sociale huurwoning leeg achterlaat.
Minimale huishoudinkomen € 45.180 en maximaal € 67.632.

Belangrijk om te weten

– We kunnen je alleen uitnodigen voor een bezichtiging als je een Qii Huurpaspoort hebt.
– Heb je nog geen Qii Huurpaspoort, dan is dat geen probleem. Je maakt in minder dan tien minuten een profiel aan via onderstaande button ‘Reageren met Qii Huurpaspoort ‘.
– Heb je een partner waarmee je de woning gaat huren? Nodig hem of haar dan via het Qii Huurpaspoort uit om ook een Qii Huurpaspoort aan te maken. Alleen dan is het mogelijk jullie verzamelinkomen mee te nemen in de beoordeling.
– Heb je vragen over het Qii Huurpaspoort of het aanmaken hiervan? Neem dan contact op met:

Reageren met Qii/Huurpaspoort Qii Help & Service

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten